Odnošenje starog nameštaja u Novom Sadu. Ukoliko imate stari i nepotreban nameštaj, a ne znate kako da ga se oslobodite, pozovite nas i rešite se starog nameštaja. Vršimo uslugu odnošenja starog nameštaja, starih stvari, čišćenja tavana i podruma.

Naša firma je registrovana u Beogradu, ali odnedavno, proširili smo tržište na teritoriji Novog Sada.


Odnosimo sve vrste starog nameštaja

Nama nije bitno kakav nameštaj ili stvari su u pitanju, mi odnosimo sve što vam je nepotrebno. Naše radno vreme je 24/7, pa nas možete kontaktirati u bilo kom trenutku i zakazati pražnjenje stana ili odnošenje pojedinih delova nameštaja.

 • 1

  Jeftino i pouzdano

  Jeftino odnošenje starog i neupotrebljivog nameštaja u Novom Sadu po najpovoljnijoj ceni.

 • 2

  Istog dana

  Kada nas pozovete, odnošenje starog nameštaja obavljamo istog dana ili kada Vama odgovara.

 • 3

  Akcija -20%

  U toku je akcija odnošenja starog nameštaja i nepotrebnih stvari na teritoriji celog Novog Sada.

Ako se pitate šta sve odnosimo

 • Krevete
 • Ormare
 • Kuhinjske elemente
 • Belu tehniku
 • Stolariju
 • Građevinski otpad
 • Ostalo

Brzo i efikasno odnošenje otpada

Naš cilj je da vam pružimo brzo i efikasno odnošenje otpada, oslobađajući vas briga oko njegovog transporta i odlaganja. Naši profesionalci će vam pomoći da oslobodite prostor za dalje aktivnosti na vašem gradilištu.

Najčešće postavljena pitanja

Najčešće postavljena pitanja
+
Cena odnošenja starog nameštaja zavisi od: količine nameštaja, sprata na kojem se stvari nalaze, stepena zapuštenosti nameštaja. U svakom slučaju, za cenu je najbolje pozvati broj 063/481-388 i pitati za sve ostale informacije.
+
Otkup nameštaja ne vršimo. Bez obzira na to da li je u pitanju stilski nameštaj ili potpuno nov nameštaj, ne vršimo otkup.
+
Nameštaj ne odnosimo besplatno. Ne odnosimo nameštaj besplatno ni ukoliko nam poklonite nove stvari.
+
Naše radno vreme je 24/7. Međutim, idealno bi bilo kada biste se bar jedan dan ranije javili kako bismo se dogovorili za vreme.
+
Stari nameštaj odnosimo na deponiju. Nameštaj ne ostavljamo ispred ulaza, pored kontejnera ili nešto tome slično. Nameštaj odvozi naše vozilo.
+
Nameštaj inicijalno iznosimo mi, ukoliko se ne dogovorimo drugačije. Prilikom dogovora i utvrđivanja cene, u cenu je uračunata celokupna usluga, koja obuhvata: demontažu(ako je potrebno), iznošenje, utovar i odvoz starog nameštaja.
+
Kabaste i gabaritne stvari, kao što su ormari, francuski ležajevi i tome slično, najpre demontiramo i onda ih odnosimo u manjim delovima. Tešte stvari poput TA peći, takođe rastavljamo i odnosimo u delovima.

Ekološki odgovorno postupanje sa otpadom

Svesti o zaštiti životne sredine, u našem radu posebno se vodimo principima ekološke odgovornosti. Odlaganje starog nameštaja obavljamo u skladu sa propisima i standardima za zaštitu životne sredine, te tako doprinosimo očuvanju prirode.

Kontaktirajte nas za više informacija

Za više informacija o uslugama odnošenja starog nameštaja u Novom Sadu, slobodno nas kontaktirajte putem telefona ili e-maila. Naš tim će vam pružiti sve potrebne informacije o uslovima, cenama i dostupnosti usluge.

Pozovite nas i rešite se starog nameštaja i nepotrebnih stvari brže i lakše nego što ste mogli i da zamislite!